Arganolie met Ecocert certificaat voor gezonde en verzorgde huid, nagels en het haar.
 

De talgproductie komt in balans en het kan zelfs helpen rimpeltjes te vervagen. Arganolie kan ook een positieve invloed hebben op acne, het kan ontstekingen verlichten en het werkt zuiverend voor de huid. Je kunt arganolie voor het gehele lichaam gebruiken.


Ook de nagels kunnen baat hebben bij behandeling met arganolie. Snel brekende en droge nagels worden steviger en je hebt minder kans op velletjes op de nagelriemen. Neem regelmatig een nagelbadje met arganolie voor gezonde nagels.

Arganolie voedt het haar en geeft het de natuurlijke volheid en glans terug.

Verdeel enkele druppels Arganolie in je handen en verdeel het door droog en stug aanvoelend haar. Daarna zal je haar veel minder springerig zijn, maar niet zwaar en vet van de olie.

Ook wanneer je last hebt van een schilferige en jeukende hoofdhuid kun je dit met arganolie behandelen. Je kunt de olie in het haar gebruiken als haarmasker. Verdeel de olie goed over het haar en masseer het goed in. Ook over de hoofdhuid. Je kunt de olie na een half uur uitspoelen en het haar wassen met een milde shampoo, maar je kunt er ook voor kiezen er een nacht mee te slapen. Dek het haar af met een handdoek en was het de volgende morgen met een milde shampoo.


Biologische Arganolie herstelt het haar, de huid en nagels.

Arganolie in combinatie met de producten van SkinO3 levert opmerkelijke resultaten op.