De SkinO3® OzonOlijfolie is gemaakt van 100% olijfolie die verzadigd is met ozon. De vrije vetzuren in de olie binden de ozon op unieke wijze en vormen daarbij de ozoniden.

SkinO3® OzonOlijfolie is ook geschikt voor massages of om grotere huiddelen en gevoelige ledematen en gewrichten mee in te smeren. Wordt ook gebruikt als haarmasker om de hoofdhuid te verzorgen en roos, neten en hoofdluis te bestrijden.

Ook sporters gebruiken OzonOlijfolie om de huid en onderliggende spieren een zuurstofboost te geven.

De SkinO3® OzonOlijfolie forte is verkrijgbaar in glazen flacon met dispenser (100 ml) en grote kunststof flacon van 500 ml. Bij de 500 ml flacon krijgt u de navulbare glazen flacon met dispenser gratis.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

SkinO3 OzonOlijfolie Forte - flacon 500 ml - huidirritatie

Huidirritatie zoals jeuk door eczeem, galbultjes, muggensteken of brandnetels kunnen met SkinO3 OzonOlijfolie verzorgd worden. Pijnlijke...

40,95

visibility
shopping_cart

SkinO3 OzonOlijfolie Forte - Olijf - fles glas 100ml

SkinO3® OzonOlijfolie Forte - Olijf - glazen fles met doseerpomp - 100 ml

12,50

SkinO3® OzonOlijfolie Forte is een prima kennismaking met geozoniseerde producten omdat het minder ozoniden bevat vergeleken met de SkinO3® Ozonzalf.


Conform de AVG privacywet kunt u hier cookies accepteren. Daarna kunt u inloggen. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.