SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte - pot 100 ml

Veel huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door schadelijke bacteriën en schimmels. De ozoniden in de SkinO3® Ozonzalf Xtra Forte gaan van nature deze schadelijke bacteriën en schimmels tegen.

Artikelnummer

Skin-007 

Standaard levertijd

3 dagen

EAN

7101125568383  

€ 19,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Ozonzalf van geozoniseerde cosmetische kwaliteit olijfolie.

Veel huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door schadelijke bacteriën en schimmels. De ozoniden in de SkinO3® Ozonzalf Xtra Forte gaan deze schadelijke bacteriën en schimmels op natuurlijke wijze tegen. Deze eigenschappen van geozoniseerde olijfolie zijn wetenschappelijk bewezen.

SkinO3® Ozonzalf Xtra Forte is een zeer vette zalf. Bevat zeer veel ozoniden. Ondersteunt de gezonde structuur van de huid alsmede het herstellend vermogen en de  functie van de huid. Bevordert de bloedcirculatie. Het wordt ook succesvol toegepast bij koortslip (lipblaasjes) en acne (jeugdpuistjes). De zalf is geschikt voor de hardnekkige probleemhuid zoals eczeem, netelroos, galbultjes, tegen jeuk, bij brand- en snijwondjes of na een valpartij om de gekwetste huid mee te verzorgen.

De SkinO3 Ozonzalf in glazen pot bij voorkeur koel en donker bewaren. Op deze manier blijft de ozonzalf in de pot langer stabiel en dampt de zalf minder makkelijk uit. Bij een temperatuur vanaf 23ºC zal de zalf olie-achtig dun worden. Geadviseerd wordt om de pot dan voorzichtig te openen. De zalf wordt weer vast van vorm wanneer u de zalf in de koelkast bewaard. De SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte is ook verkrijgbaar in airless dispensers welke probleemloos op kamertemperatuur bewaard kunnen worden.


Ingrediënten:

INCI: Ozonized Olive Oil. CPNP referentie: 2310300.
Bevat geen geur- en kleurstoffen, vaseline of conserveringsmiddelen (parabenen). De producten van SkinO3 zijn niet gestest op proefdieren.

Ozonzalf van SkinO3 ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Is van nature antibacterieel en schimmelwerend.

 

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.