SkinO3 Ozonzalf Xtra Forte - Airless Dispenser 100 ml

SkinO3® Ozonzalf Xtra Forte - Airless Dispenser 100ml

Artikelnummer

Skin-010 

Standaard levertijd

3 dagen

EAN

7101124662143  

€ 20,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Eczeem en andere hardnekkige huidproblemen worden vaak door schadelijk bacteriën en schimmels veroorzaakt.

De ozoniden in de SkinO3® Ozonzalf Xtra Forte gaan van nature deze schadelijke bacteriën en schimmels tegen. Deze eigenschappen van ozon zijn wetenschappelijk bewezen.

SkinO3® Ozonzalf Xtra Forte is een zeer vette zalf. Bevat zeer veel ozoniden. Is veilig en wordt goed verdragen. Ondersteunt de gezonde structuur van de huid alsmede het herstellend vermogen en de  functie van de huid. Bevordert de bloedcirculatie. Het wordt ook succesvol toegepast bij koortslip (lipblaasjes) en acne (jeugdpuistjes). De zalf is geschikt voor de hardnekkige probleemhuid zoals eczeem, netelroos, galbultjes, tegen jeuk, bij brand- en snijwondjes of na een valpartij om de gekwetste huid mee te verzorgen.

De ozonbestendige airless dispenser is een flacon die niet onder druk staat (geen aerosol), maar werkt door een vacuüm techniek. Door middel van een druk op het pompje gaat een klein schijfje in de dispenser omhoog en komt de zalf uit het spuitmondje. Voordelen van deze dispenser zijn, dat de ozonzalf niet in contact komt met zuurstof omdat er een zelfsluitend klepje in het spuitmondje zit. Het is hygiënisch, zeer zuinig in gebruik en eenvoudig te doseren.

Omdat er geen overbodige kunstmatige bindmiddelen aan deze zalf zijn toegevoegd, behoudt deze zalf zijn natuurlijk structuur. Daarom zal de zalf vanaf 23ºC vloeibaar worden. Vergelijk het met kokosolie waarmee hetzelfde gebeurd. De zalf zal zijn vaste vorm weer aannemen zodra het goed gekoeld is. Het vloeibaar worden doet niets af aan de werkzaamheid. Bij de producten in de airless dispensers is koelen niet noodzakelijk. De zalf zal wel dunner zijn dan u gewend bent.


Ingrediënten:

INCI: Ozonized Olive Oil. CPNP referentie: 2310300.
Bevat geen geur- en kleurstoffen, vaseline of conserveringsmiddelen (parabenen). De producten van SkinO3 zijn niet gestest op proefdieren.

Eczeem en andere hardnekkige huidproblemen ga je te lijf met SkinO3® Ozonzalf Xtra Forte.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.