HONINGZALF MET EEN WERELD PATENT

De SkinO3® Honingzalf is gemaakt van echte honing met geozoniseerde olijfolie.


Honing wordt al duizenden jaren toegepast voor de verzorging van de huid. Het bevat proteinen, aminozuren, vitaminen en mineralen die een belangrijke rol spelen bij het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Verder is wetenschappelijk aangetoond dat honing een hele effectieve anti-bacteriële werking heeft en littekenvorming verminderd.

De ozoniden in de geozoniseerde olijfolie werken als een een sterke oxidator en doden schadelijke bacteriën en schimmels.

Het verzadigt de huid en de onderliggende weefsels met zuurstof waardoor de celstofwisseling (microcirculatie) wordt verhoogd. Dit bevordert een snelle celvernieuwing en snelle genezing van wondjes.

Deze honingzalf is speciaal geschikt voor de behandeling van alle huidproblemen als gevolg van huishoudelijke ongelukjes. Daarbij valt te denken aan brand-, snij- en schaafwondjes.

De combinatie van honing en ozoniden is voor gebruik op de hardnekkige probleemhuid een zeer krachtige en unieke combinatie.

De zalf wordt zeer goed opgenomen door de huid. Verkrijgbaar in glazen potten van 50ml en 100ml.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

SkinO3® Honingzalf Mellifique - pot 50 ml

Honingzalf van SkinO3 is van nature antibacterieel en gaat littekenvorming tegen. Bevat 100% echte honing en geozoniseerde olijfolie.

15,45

visibility
shopping_cart

SkinO3 Mellifique - Honingzalf - pot 100 ml

Honingzalf van SkinO3 is van nature antibacterieel en gaat littekenvorming tegen. Bevat 100% echte honing en geozoniseerde olijfolie.

21,45

HONINGZALF MET OZONIDEN STAAT GARANT VOOR EEN NATUURLIJKE ANTI BACTERIËLE WERKING EN GAAT LITTEKENVORMING TEGEN.